Elokuu vaihtui syyskuuksi ja se taitaa tarkoittaa, että kesä on virallisesti ohi. On siis aika kaivaa taas neulepuikot käsityökorin pohjalta ja linnoittautua sohvannurkkaan kutomaan sukkia pukin konttiin - jouluhan on täällä ennen kuin huomaammekaan! :) Eipä silti, että olisin kesälläkään käsitöitä täysin unohtanut, mutta vähäisempää niin tekeminen toki on ollut.

Kesäkäsitöille asetan aina kaksi kriteeriä: niiden pitää olla riittävän pieniä ja helppoja - eli mahtuvat pieneen tilaan ja ovat näin ollen helppo napata mukaan niin kesäloman automatkoille kuin aurinkotuoliinkin. Helppoja myös siinä mielessä, että en halua kuljettaa mukanani monen sivun ohjeita kesätuulen (tai pahimmillaan kesäsateen) riepoteltavana.

IMG_20170714_141725_413.jpg

Aloitin kesän kutomalla kasan keittiöluutuja täyttämään akuuttia luutupulaani, mutta loppujen lopuksi näitä tuli kyllä vaikka muillekin jakaa. :) Sitten koukuttelin muutamat pikkukorit jämälangoista tähän samaan tapaan, mutta ne ehdin lahjoittaa  eteenpäin ennen kuvan nappaamista.

IMG_20170819_192708_637.jpg

Viimeisimpänä tein viileneviä kesäiltoja varten itselleni Novitan Nalle-langasta villasukat, joista löyty kaikki suosikkini: matalat varret, raitoja ja lempivärini. Eiköhän näillä kelpaa tallustella kohti alkavaa syksyä. :)