Löysin viime viikolla postilaatikostamme Postin lähettämän punaisen kirjekuoren, jossa on helppo postittaa joulukortit yhtenä isona kasana. Siis joulukortit…?! Hieman on hankala ymmärtää, että joulu tosiaan lähenee kovaa vauhtia, kun ulkona näkyy lumeton maisema ja sataa pääasiassa vain vettä. Joulumieltä etsien aloin penkoa askartelulehtikasaani ja uusimman Ihana-lehden (4/2014) inspiroimana tein viikonloppuna sitten jo ensimmäiset joulukortitkin.

IMG_6553.jpg

Koska kaapissani on edelleen iso kasa vanhoja kirjansivua kirjarasiaprojektini jäljiltä, ihastuin heti Ihana-lehden joulukuusikortteihin. Mallikortissa joulukuusi on liimattu simppelisti tavalliselle korttipohjalle, mutta itse päädyin käyttämään korttipohjassa erikoistaittelua vintagehaasteen mukaisesti.

IMG_6557.jpg

Vauhtiin päästyäni kokeilin erikoistaittelua Norman ohjeella myös pyöreään korttipohjaan, mikä sekin näyttää toimivan ihan kivasti. Näin monimutkaisesti en taida ihan kaikkia joulukortteja viitsiä tehdä, vaan osissa tulen käyttämään myös yksiosaisia korttipohjia - nuo vanhat kirjansivut kun ei nimittäin ihan heti tule minulta loppumaan. :)

Tästä ne jouluvalmistelut taas alkaa! *<:)

*****************************************************************************************

Muoks. 24.11.2014 Jippii! Nämä joulukortit toivat minulle paikan It's all about the Vintage and Beauty - haasteen TOP 3:ssa, joka oli tällä kertaa itseasiassa TOP 4. :)

Nappitop3.jpg

Kiitän ja kumarran tästä palkinnosta!