Nukkekotini keittiö ja kylpyhuone ovat olleet jo pitkään lähes valmiita, molemmista on puuttunut vain kattolamput. Viime viikolla löysin jo jonkin aikaa hukassa olleen mineilyinnostukseni ja sain väsättyä monenlaista minitavaraa - myös ne puuttuvat lamput. Lähdetäänpä siis pienelle kierrokselle ja kurkataan ensin valmiiseen keittiöön.

Keittiö on ilmeeltään punavalkoinen - jollakin tapaa perinteisen kodikas ja pullan tuoksuinen.

Hylly on löytö lapsuusvuosilta, joka sai uuden maalipinnan ja sen yläpuolella oleva seinävaate on Liimanäpin käsialaa. Pöydän ja tuolit olen tuunannut Tiimarin puolivalmiista paketista.

Taustalla näkyvät keittökalusteet olen väsännyt voimapahvista, mutta arvaatteko, mistä allas on tehty? Voin paljastaa sen olevan hopeamaalilla maalattu "kahvimaidon kerta-annoskippo" vai mikä se nyt on... Siis niitä, mitä on usein kahviloissa - tiedättehän?

Pienen tuunauksen kohteeksi joutuneen pyyheliinatelineen ja leipomispöydän olen saanut swapissa Auliinalta ja seinällä olevan ihanan kukkalautasen on maalannut Tuulia.

Keittiöstä matka jatkuu sitten talon toiselle laidalle kylppäriin, josta löytyy jälleen voimapahvista tekemiäni kalusteita, tuunattuja aarteita lapsuuden leikeistä ja swappilahjojakin.

Liinavaatekaapista löytyy parempia kuvia täältä.

Nyt on siis valmiina keittiö, kylppäri ja jo aikaisemmin valmistunut makuuhuone, joten seuraavaksi työn alle pääsee yhdistetty takkahuone / eteinen. Kyllä tämä talo taitaa vielä valmistua - hiljaa hyvää tulee! :)