Joulu on jo ohitettu, mutta palataanpa vielä "neljän koplan" joulukalenterista saamiini pikkupaketteihin, joita oli ihana rapistella auki aamuisin.

Liimanäppi oli piilottanut pikkupaketteihin söpön linnunpöntön, hienoja hajuvesipulloja valkoisessa korissa, kauniin kynttelikön ja kynttilöitä, lumiukkoaiheisen tyynyn, herkullisen pienen herkkulautasen, pannunalustan, joulutähden, muistitaulun joulukortteineen ja jouluisen ruukkupuun.

Tuulian paketeista paljastui suloisen värisiä virkattuja mattoja ja koreja - kuin tehty Tildan tupaan - aitoja kynttilöitä, viinipullo, värikkäitä kukkia, suloinen pieni nuppineulatyyny, lankakeriä ja neuletyö...

... aivan ihania pitsiliinoja, kaunis hattu, koristeellinen helmi, joka sopii hyvin esim. lampunjalaksi ja vielä samaa sarjaa olevat tyyny ja peitto.

Nannalta saamani pikkupaketit olivat hyvin "tildamaisia": kukallinen lampunvarjostin, kynttilöitä korkeassa lasipurkissa, englannin lakuja, essu ja tilkkutäkki Tildan tapaan, kauniita vintage-tauluja, lankakeriä ja puoleksi kudottu sukka sekä karstat. Nyt täytyy Tildan varmaan hankkia lammas käyskentelemään tuvan pihamaalle. ;)

En ole varma toistinko jo tarpeeksi monta kertaa sanat söpö, hieno, kaunis, suloinen ja ihana, mutta juuri sitä kaikki avaamani luukut olivat, suuri kiitos siitä kuuluu kerkokavereilleni! Ensi jouluun on kyllä turkasen pitkä aika, mikseihän kukaan ole keksinyt pääsiäiskalenteria, vappukalenteria, juhannuskalenteria...? ;)