Mitä tekee ihminen, jolla on käsityökorissa kaksi keskeneräistä neulontatyötä ja langat ostettuna kolmanteen, kaapissa tunika sekä t-paita odottamassa ompelua ja kankaat hankittuna muutaman muuhunkin ompelutyöhön, askartelupöydällä kasa keskeneräisiä kortteja sekä pari muutakin paperiaskartelua? No, ilmoittautuu tietenkin mukaan kansalaisopiston kirjansidontakurssille hakemaan uusia "hurahduksia".

Jaanan%20jutut%20148-normal.jpg

Kysessä oli siis kolmen tunnin tiiviskurssi japanilaisesta kirjasidonnasta. Aikahan oli ehdottomasti liian lyhyt ja mielelläni olisin perehtynyt kirjansidontaan muutaman tunnin pitempäänkin, mutta kyllä tuossakin ajassa kirjansidonnan perusperiaatteet tuli kutakuinkin tutuiksi.

Jaanan%20jutut%20150-normal.jpg

Illan aikana sain tehtyä neljä pientä muistikirjaa; yhden vähän paksumman ja muutaman vähän ohuemman version. Kansien koristelut viimeistelin sitten kotosalla paremmalla ajalla.

Jaanan%20jutut%20152-normal.jpg

Ja kuten varmaan jo arvasittekin, niin juu-juu... hurahdin! Muistikirjoja taitaa tulla tehtyä vielä "muutama" lisää ja ihan pakko on päästä kokeilemaan tätä myös vähän isommassa mittakaavassa valokuva-albumin muodossa. Taas yksi merkintä lisää "to do" - listalleni. :)