Ylläksestä on tullut perheemme vakiolomakohde viime vuosina, kun kevätaurinko alkaa lämmittää ja pahimmat pakkaset väistyvät taka-alalle. Eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus tuon perinteen suhteen.

Jaanan%20jutut%20011-normal.jpg

Huhtikuussa hiihtoladut ja laskettelurinteet ovat vielä loistavassa kunnossa - kiitos yöpakkasten - mutta päivisin lämpötila nousee plusasteille ja auringonpaiste nostaa poskille päivetyksen jo muutaman ulkoilupäivän aikana.

Yll%C3%A4s1-normal.jpg

Meillä on sattunut olemaan lähes joka vuosi loistava tuuri kelien suhteen ja tänäkin vuonna saimme ihailla hienoja maisemia kirkkaassa auringonpaisteessa.

Yll%C3%A4s2-normal.jpg

Tänä vuonna mummo lähti ensimäistä kertaa mukaamme matkaseuraksi - ja lapsenvahdiksi :) - ja pääsimme pitkästä aikaa Rakkaan kanssa kahdestaankin rinteeseen. Pikkumiestä ei vielä laskettelusuksien päälle laitettu/päästetty, mutta kyllä hänellekin riitti tekemistä ja katseltavaa yllinkyllin.

Yll%C3%A4s3-normal.jpg

Gondolimatka huipulle taisi olla kuitenkin koko reissun kohokohta pienelle hurjapäälle. ;)

Jaanan%20jutut%20015-normal.jpg

  Kiitokseksi ja muistoksi kokosin reissukuvista mummolle pienen kuva-albumin, josta muutamia makupaloja näkyy noissa kuvissa. Tämä olikin ensimmäinen skräppäysprojektini, jonka sain tehtyä valmiiksi saakka ja lopputuloksesta tuli kyllä kiva - niin lahjan antajan kuin saajankin mielestä.

Ja ensi vuonna taas uudelleen! :)