Joulunpyhät on jo loppusuoralla ja yksi jos toinenkin ihastelee saamiaan lahjoja. Itse olen saanut availla Pikku Rouvien joulukalenterin paketteja koko joulukuun ajan ja niissä pikkulahjoissa onkin riittänyt ihasteltavaa!

Teijan paketeista paljastui todellista minitaiturointia parhaimmillaan. Miten joku voikin osata virkata noin pieniä yksityiskohtia?! Tuo nalle on kyllä ehdoton suosikkini - ja lempivärinihän arvatenkin oli... ;)

 

Liimanäppi oli paketoinut kalenterinluukkuihin monenmoista tavaraa, joista monet ovat jo löytäneet paikkansa Tildan tuvasta. Etenkin tuo munakaappi, sininen harja ja vaaleanpunainen tratti sopivat täydellisesti tuvan värimaailmaan.

 

Nannalta sainkin sitten pieniä ja vähän isompiakin paketteja. Pikkupaketit kätkivät sisäänsä mini-ihanuuksia, joista suurin osa päätyi Tildan tupaan - mihinpä muuallekaan! Tuo pinkki radio on kyllä niin huippu, että edes Rakkaani ei voinut katsoa sitä hymyilemättä! :D Kaunis tuoli tarvitsee ehdottomasti ympärilleen boksin, joka sisustetaan maalaisromattiseen tyyliin raita- tai ruusutapetilla, valkoisen ja beigen sävyillä, vaaleilla koriste-ja sisustusesineillä... Taas yksi idea muhimaan to do - listalle! :)

Minä tein rouville paketteja niin 1:1 kuin 1:12 - mittakaavassa ja kuvia niistä löydätte varmasti josain vaiheessa heidän blogeistaan. Paketit kätkivät sisäänsä mm. tuikkukortit, muistilappukansiot sekä tildamaiset ovikoristeet isommassa mittakaavassa sekä matot, jouluiset seinävaatteet, lasten kirjoja, tauluja ja viirinauhat pienemmässä mittakaavassa. Tein rouville myös pikkukaapit verkko-ovella, joten oltiin Liimanäpin kanssa aika samoilla linjoilla. Onneksi minä jätin kaapit tyhjäksi, joten Nanna ja Teija eivät sentään saaneet kahta munakaappia. ;)

Kiitos vielä kerran rouville jännittävästä joulun odotuksesta - ensi vuonna uudestaan! :)