Joulukuun toinen viikko alkaa olla lopuillaan ja tälläkin viikolla on aamut alkaneet joulukalenterin luukkuja avatessa. Pikkupaketeista on paljastunut Liimanäpin taidokkaasti tekemisiä yllätyksiä, joiden pienuutta en ole voinut muuta kuin ihmetellä. Kuva kertokoon enemmän kuin tuhat sanaa (pöytä ja tuoli on ihan vain kuvausrekvisiittana).

Herätyskello on kyllä ihan ehdoton suosikkini! :) Nyt vaan täytyy väkertää makuuhuoneeseen pieni yöpöytä, että kello pääsee arvoiselleen paikalle. Englannin lakujen tekemistä olen miettinyt itsekin jo pitkään, mutta luopunut aina yrityksestä, kun en millään ole saanut niistä tarpeeksi pieniä. Ja nyt minulla on koko kulhollinen lakuja, jotka ovat kooltaan tulitikun päätä pienempiä! :) Erikoismaininnan ansaitsee myös tämän aamun paketissa ollut virkattu pitsiliina; voi kuinka kaunis ja niin ohuesta langasta tehty!

Itse kuvasin tekemistäni luukuista vain "parhaat palat" ja tällä viikolla Liimanäppi on avannut yhden niistä.

 Mekko ei ole päälle puettavaa mallia, vaan tarkoitettu lähinnä roukkumaan koristeeksi vaikkapa makuuhuoneen kaappiin tai seinälle. Kuvia muista tekemistäni yllätyksistä löytyy Liimanäpin blogista.

Kyllä tämä joulunodotus on vaan kivaa! :)