Kesäloman jälkeiset viikot on mennyt kuin sumussa ja työ tuntuu haittaavan kaikkia harrastuksia. Iltaisin ei riitä energiaa korttiaskarteluihin tai mineilyihin, saati sitten kävelylenkille tai kuntosalille, blääh! Pää pursuaa kyllä uusia ideoita ja innostuksen kohteita, mutta kun jostain vain löytäisi energiaa ja aikaa.

Viikonloppuna pidettiin Pikku Rouvien kanssa syyskauden avajaiskerho ja itsekin lähdin mukaan etsimään sitä hukassa olevaa innostusta ja energiaa. Itse kerhossa en saanut aikaiseksi juuri mitään (muutama vaivainen kukanlehti ja tuolin istuiosa kun sattuu kuulumaan "ei juuri mitään" - kategoriaan), mutta kotiin tuomisina oli jotain paljon suurempaa: Rouvien makeista nauruista tarttui mukaan roppakaupalla hyvää mieltä ja mini-innostusta. :) Tuon innostuksen tulos näkyykin tässä:

Eilen kului siis tunti (jos ei toinenkin) massojen parissa ja pöydälle ilmestyi lakuja, leivoksia ja muutama kakkukin. Kerhossa aloittamani viherkasvikin sai muutaman lehden lisää ja näyttää jo hieman tuuheammalta. Ei noilla vielä taideta yhtä kahvilaboksia sisustaa, vaikka aika pieni laatikko kyseessä onkin, mutta tästä on hyvä jatkaa - täynnä uutta intoa ja energiaa! :D