Joulun alla kului tunti jos toinenkin heilutellen virkkuukoukkua ja sukkapuikkoja sekä huristellen ompelukoneella, mutta kylläpä oli kiva taas antaa itsetehtyjä(kin) joululahjoja.

Minjan%20tunika%20110-116.jpg

Kummitytön paketista paljastui Hello Kitty - tunika. Hieman jäi harmittamaan, etten hoksannut tehdä tunikaan jonkilaisia taskuja, sillä ne olisi tuonut vielä kivan lisän hieman pallohelmaiseen perustunikaan.

IMG_7010.jpg

Tein tunikaan neidille aika hyvin kasvunvaraakin, mutta eipä tuo tuntunut paljon haittaavan. Tänään saamieni kuvien perusteella tunika oli nimittäin päässyt heti käyttöön ja näin olettaisin sen olleen neidille ihan mieluisakin.

IMG_7011.jpg

Ystävälleni perheineen toivotimme hyvää joulua perinteisellä herkkukorilla ja samalle kiitin häntä niin työmatkakyydeistä kuin lapsen rokottamisestakin. On upeaa omistaa ystävä, jolta saa apua arjen keskellä niin työssä kuin kotiympyröissäkin. Korin virkkasin Aura-maton jämäkuteista, joten korista tulin kivan jämäkkä. Korin ympärille laitoin neutraalin värisen nauhan, niin koria voi käyttää vielä joulun jälkeenkin vaikkapa pikkutavaroiden säilytyksessä.

IMG_7007.jpg

Pikkumies puolestaan ihmetteli lahjakasansa keskellä, että "Miten ihmeessä se joulupukin muori on osannut kutoa näin hienot Minioni-sukat...??" No, sanoppa muuta, sitä ihmettelen minäkin. ;D Luulenpa, että muori on katsonut sukkiin hieman vinkkiä Miian blogista, mutta sentin tai ehkä parikin pidemmät olisi muori kyllä saanut sukista tehdä. Onneksi lankalaatikossani sattuu kuin ihmeen kaupalla olemaan juuri samaa keltaista lankaa, joten äkkiäkö noihin kutaistaan hieman pituutta lisää... ;)