Tänään on kulunut tasan vuosi blogini ensimmäisestä kirjoituksesta ja sen kunniaksi tarjoankin täällä vieraileville synttärikahvit uudessa kahvilaboksissani. Kahvilaboksilla on koko vain noin 20 x 20 senttiä, mutta eiköhän sopu sijaa anna, joten astu vain rohkeasti peremmälle! :)

Pitkän rakennusurakan jälkeen on saatu pölyt pyyhittyä hyllyn päältä, astiat järjestykseen ja kahvila avajaiskuntoon - vihdoinkin!

Kakkutiskillä on tarjolla Liimanäpin tekemää suklaakakkua sekä joukko herkkuja, joiden reseptit löytyvät omasta keittokirjastani. Valitse vain suosikkisi, sillä näin juhlapäivänä talo tarjoaa. ;) Jatkossa sitten kolikot kilahtavat Tuulian ohjeita mukaillen tehdyn kassakoneen uumeniin.

Jos sinulla vain suinkin on hetki aikaa, niin istahda toki pöydän ääreen ja nauti kakkupalasi kaikessa rauhassa...

...mutta kiireisimmät voivat kyllä napata mukaansa leivoksen - tai vaikka koko kakun! ;) Tämä kahvila kun toimii myös take away - periaatteella.

Nautitpa sitten kakkupalasi kaikessa rauhassa tai piipahdat vain ovella kääntymässä, niin jätä ihmeessä kommentti käynnistäsi. Olisi niin kiva tietää, mistä tänne eksyit ja ketkä käyvät kakkujani maistelemassa. :)