Ompelin viime talvena Pikkumiehelle trikoopaitoja Metsolan ihanan värikkäistä kankaista. Autokankaasta jäi jäljelle epämääräisiä palasia, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi toista paitaa varten. Niinpä shoppailin Euronkankaasta palan yksiväristä trikoota, mittailin, mittailin ja vielä kerran mittailin ja sain kuin sainkin kankaat riittämään kahteen uuteen paitaan.

Ensimmäisenä valmistunut T-paita meni jo jokin aika sitten synttärilahjaksi Roope-pojalle, joka taitaa olla melkoinen autojen ystävä - niin kuin aika monet muutkin pikkupojat ! ;) Toivottavasti paidasta vain tuli oikean kokoinen...

 

Pikkumiehelle tein sitten pitkähihaisen hupparin - ilman huppua! :) Kangasta ei sitten kaikesta mittailusta huolimatta ollutkaan tarpeeksi huppua varten, joten se täytyi unohtaa. Mutta etutasku tuo paitaan vähän vaihtelua ja jos ei muuta, niin sinne voi vaikka piilotella omia pikkuaarteita.

Näissä paidoissa ei kaikki saumat ole viivasuoria, mutta nuo vähän vinksahtaneet ompeleet tuskin hidastavat pikkupoikien vauhtia, joten ei muuta kuin bruum bruum! :)