Uusimmassa Suuri Käsityö - lehdessä esiteltiin erilaisilla kuvioleikkureilla tehtyjä joulukortteja, jotka kaikessa yksinkertaisuudessaan keräsivät ainakin minulta täydet 10 pistettä. Itse en omista kovinkaan montaa kuvioleikkuria, mutta ideasta innostuneena kulutin yhden illan askartelupöytäni ääressä silputen paperia.

Ensin syntyi pari sinistä korttimallia, joista vasemman puoleinen on kopioitu suoraan lehden sivuilla esitellystä korttimallista.

Ja lisäksi pari punaista korttimallia, joista puolestaan oikean puoleiseen olen ottanut mallia lehdessä esitellystä kortista.

En ole jotenkin aikaisemmin tullutkaan ajatelleeksi, että leikkureiden kuvioita yhdistelemällä saa aikaan vaikka minkälaisia boordeja ja vain oma mielikuvitus on rajana erilaisten yhdistelmien luomisessa. Tästä kokeilusta innostuneena nostinkin nyt leikkurit kaapista askartelupöydälleni käden ulottuville ja luulen, että ne tulevat jatkossa olemaan ahkerassa käytössä.

Ja muistattehan, että vielä on torstaihin asti aikaa postittaa joulukortit 0,55 eurolla per kipale, joten ei muuta kuin kipin kapin postimerkkien ostoon! *<:)