Sain tässä taannoin Pikku Rouvien swapissa Tuulian tekemän ihanaisen aurinkotuolin, jolle ei heti ensikättelyssä oikein tuntunut löytyvän sopivaa paikkaa. Tildan tuvan pihalla sellainen jo komeilee sinisensävyisenä, eikä PikkuPuodinkaan valikoimissa oikein ole tilaa aurinkotuoleille. Sitten satuin näkemään jossain anopin puutarhalehdessä alla olevan kuvan ja siitä se ajatus sitten lähti! :)

vaja-normal.jpg

Vaikka muutama valkoinen lista vielä puuttuukin, en enää malta olla esittelemättä teille Tildan uutta puutarhavajaa. Vaja on tehty pääasiassa erilaisista pahveista - kuka se nyt loistavan idean saatuaan mitään vanereita ehtii hommaamaan...? ;) Runkona on työpaikalta kierrätetty kopiopaperilaatikko, sen päälle liimatut seinälaudat sekä listat on voimapahvia ja katto aaltopahvia. Lattia on sentään ihan oikeaa puuta eli Bilteman sytyketikkuja.

Puutarhavaja-normal.jpg

Nyt mietin kuumeisesti, että teenkö vajaan myös ovet vai annanko olla ihan vaan noin. Ovet olisi kyllä kivat, mutta saranoinnin toteuttaminen vähän mietityttää. Ideoita? Tai jos tekis vajan eteen pienen pätkän pihaa ja liimailisi sitten sellaiset ikuisesti avoimet ovet? Eiköhän se Tilda ole jo tottunut näihin kiinni liimailtuihin tavaroihin... ;)

Nyt on edessä sitten se mukavin osuus eli vajan sisustaminen tildamaiseen tapaan: pirteitä pastellinsävyjä, ruutuja ja raitaa, kukkia ja kannuja, ruukkuja, purkkeja ja purnukoita... :)