Kun nyt vihdoin ja viimein - jippii!! - saan liitettyä kuviakin postauksiin, niin aloitetaanpa kunnon korttimaratoonilla! Kesällä nimittäin tuli tehtyä kortti jos toinenkin niin omiin kuin kavereidenkin tarpeisiin. Tässäpä parhaat palat! :)

Ensin tein kutsukortteja ystäväni pojan 4-vuotissynttäreille. Avaruusaihe oli heti selvä, kun näin Tiimarissa kivoja tarroja, jotka sopivat mainiosti yhteen samaa aihetta olevien kuviopapereideni kanssa. Näillä korteilla minun piti osallistua P*skarteluhaasteeseen, jonka aiheena oli moottorin jylinää, mutta enpä sitten ehtinyt koskaan haasteeseen mukaan... :( 

Sitten tilaustyönä räyh-räyh-räyhäkäs kortti 5-vuotialle pojanvesselille.

 

Vauvakortteja tulikin tehtyä heti kerralla useampia, kun osat tein tilauksesta ja lisäksi omassakin tuttavapiirissä alkaa olla useampikin mamma lähellä "poksahtamista". ;)

 

 Vauvakorttien jälkeen otin urakakseni tyhjentää vähän jämäpaperilaatikkoani ja leikkelin kasan ilmapalloja...

...ja jäätelötötteröitä.

 Jätskikortin idean nappasin jostain blogista, mutta kun en päässyt heti korttia täällä esittelemään, niin arvaatte varmaan, ettei minulla ole enää tässä vaiheessa pienintäkään käsitystä idean alkuperästä. Kiitos siis loistavasta ideasta jollekin sinne jonnekin! :)

Väliin kesäisen hempeä kortti yhdellä suosikkileimasimellani. Tämän kortin - samoin kuin tuon aikaisemman ilmapallokortinkin - tausta on pilviaiheisen tapetin näytepalasta, jota olen käyttänyt varsin harkiten ja nyt se alkaa uhkaavasti loppua. Ja kaiken lisäksi minulla ihania tapettikirjoja ahkerasti kantanut ystäväni on vaihtanut työpaikkaa, kääk! :/

Ja viimeisimpinä vielä yksi tilaustyö, kun ystäväni tarvitsi synttärikorttia siskolleen. Toiveissa oli jotain ei liian vakavaa, vaan kortti sai olla maustettu ripauksella huumoria. Tein pari vaihtoehtoa ja nyt odottelen kumman ystäväni valitsee. Kiiki, kortti on siis tehtynä, tulehan hakemaan! ;)

 Että sellainen korttikesä!