Jo useamman vuoden ajan olemme juhlineet Pikkumiehen synttäreitä jonkin tietyn teeman ympärillä. Viime vuonna "in" olivat Minionit, tänä vuonna tuore koululaisemme halusi itselleen legosynttärit. Itsestäni näiden teemasynttäreiden järjestäminen tuntuu joka vuosi mukavammalta, kun Pikkumiehellä alkaa itselläkin olla jo selkeitä toiveita esim. kattauksen ja kakun mallin suhteen.

Tänä vuonna aloimme jo hyvissä ajoin etsiä yhdessä ideoita legosynttäreihin googlen kuvahaun kautta. Ensin Pikkumies ihastui Lumimäellä vietettyjen legosynttäreiden kattaukseen ja sitten Tiinan leipomaan legopalikkakakkuun - tosin ilman friends-tyttöjä. ;) Kiitos Hannalle ja Tiinalle loistavista ideoista! Tämän suhteen pääsin valmistelujen suhteen helpolla, kun ei tarvinut keksiä koko hommaa alusta asti itse. Kutsukorttien suhteen sain Pikkumieheltä vapaat kädet, joten päädyin varsin simppeliin malliin. Mutta annetaanpa kuvien puhua puolestaan! :)

IMG_6961.jpg

p%C3%B6yt%C3%A44.jpg

IMG_6979.jpg

ka20.jpg

k2.jpg

ke3.jpg

Että semmoinen kuvapläjäys meidän synttärikattauksesta. Juhlien teema ei tainnut jäädä yhdelläkään vieraalla epäselväksi. ;) (Toisin kuin kuvat - en sitten yhtään tykkää näistä pimenevistä illoista, kun salamalla kuvista tulee ihan ylivalottuneita ja ilman salamaa juuri tälläisia keltaisia... )

Kiitos synttärivieraille, kiva kun kävitte! :)