"Toisen roska on toisen aarre", vai miten se joku viisas onkaan joskus todennut? Ystäväni Kiiki on kaikkea muuta kuin askarteluihminen, mutta onneksi hän ymmärtää, että meille kaikesta näpertelystä innostuneille roskatkin voi olla todellisia aarteita. Niinpä hän kiikutti eilen minulle kaksi aivan upeaa tapettikirjaa, joiden mallit olivat jo poistuneet valikoimista. Ihailkaapa näitä aarteita! Avattuna kirjoilla on leveyttä lähes metri (!!), joten noista taitaa riittää taustapapereita aika moneen korttiin... ;)

Ja heti kun Kiikin auton perävalot katosivat naapuritalon taakse, oli kirjat jo levillään meidän olohuoneen lattialla (Ai, minäkö muka malttamaton...?!) ja minä saksimassa sopivaa palaa Jehkottaren haastekorttia varten. Tämän viikon luonnoksen oli suunnitellut Minni75 ja minä lähden mukaan haasteeseen tällä nimpparikortilla:

Vaaleansininen on yksi lempiväreistäni, joten päätin, ettei tyttöjen korttien tarvitse aina olla pelkkää vaaleanpunaista. Luulin muka "keksineeni" loistavan idean keskeltä aukeavasta kortista, mutta nyt jälkeenpän huomasin, että Kati olikin ollut omassa kortissaan ihan samoilla linjoilla. :)

Kiitos vielä Kiikille todellisista aarteista, kyllä tuollainen ystävä on oikea onnenpotku! :)