Aloitetaanpa nämä uuden vuodatuksen kirjoitukset esittelemällä - vihdoin ja viimein - ihanat pikkupaketit, jotka sain jo perinteeksi muodostuneesta Pikku Rouvien joulukalenterista. Tänä vuonna - tai siis viime vuonna - kalenterivaihtoon osallistui lisäkseni Tuulia, Nanna, Teija ja Liimis.

Jaanan%20jutut%20024-normal.jpg

Tuulian paketeista löytyi ihanuuksia isommassa ja pienemmässä mittakaavassa. Silmukkamerkkien hankkimista olinkin miettinyt jo jonkin aikaa ja osat niistä olikin jo ahkerassa käytössä kuvaushetkellä.

Jaanan%20jutut%20029-normal.jpg

Nannan paketeista löytyi upeita kynttilänjalkoja sisustuskauppa PikkuPuotiin ja kauniit luistimet. On tuo plaston mopokin kyllä väriltään ihan huippu! :)

Jaanan%20jutut%20027-normal.jpg

Teija oli taas heilutellut ahkerasti pienen pientä virkkuukoukkuaan ja paketeista löytyi toinen toistaan upeampia minikäsitöitä - taattua Teija-laatua!

Jaanan%20jutut%20025-normal.jpg

Liimanäpin taituroimat ihanuudet läytävät paikkansa Tildan tuvasta ja PikkuPuodista. Pikkumies meinasi kyllä omia hienon junan itselleen, mutta ehdin viime hetkillä pelastaa minilelun pikkusormien ulottumattomiin. ;)

Jaanan%20jutut%20009-normal.jpg

Itse tein rouvien kalentereihin paketteja pienemmässä...

Jaanan%20jutut%20010-normal.jpg

... ja vähän isommassa mittakaavassa. Näitä joulukalentereita on vaihdettu rouvien kanssa jo niin monena vuonna, että mini-ideat alkaa käydä vähiin ja sovimmekin, että myös 1:1 mittakaavan paketit ovat sallittua. Sopii kyllä minulle paremmin kuin hyvin! Kiitos vielä näin jäkikäteenkin rouville jännittävistä joulukuun aamuista, ensi vuonna taas uudelleen! :)