Olen jo pitkään ihastellut Annikan tekemiä veikeitä lastenvaatteita, joissa seikkailee omastakin lapsuudestani tutut satuhahmot. Vaikka aikaa noista lapsuuden kulta-ajoista onkin kulunut jo lähes 30 vuotta, eihän kukaan voi unohtaa Myyrää ja Kössi Kengurua, eihän? :)

Aikani tutkailtuani Annikan blogista löytyneitä ohjeita, johti askeleeni kangaskauppaan ja mukaan tarttui valkoista collegekangasta sekä pari purkkia kangasväriä. Parina päivänä keittiömme pöydän äärestä kuului epämääräistä ähinää, puhinaa ja tuhinaa (kuitenkin ilman isompia ärräpäitä - ihme kyllä!) ja tuloksena valmistui pirtsakka Kössi Kenguru - paita.

Kössistä tuli tosiaankin aika pirtsakan vihreä (ehkä vähän liiankin...), mutta hahmo sentään on tunnistettavissa. Eipä taida kaikki vihreät koristetikkauksetkaan olla ihan suorassa, mutta mitäpä pienistä. Ja sitä paitsi eihän kukaan uskoisi paidan olevan itsetehty, jos se näyttäisi täydelliseltä "kauppaversiolta" - seliseli... Mutta siitä olen ihan varma, että tämän paidan omistajaa vinot tikkaukset eivät varmasti tule haittaamaan! ;)