Olen jatkanut Lundby-taloni siirtämistä roombokseihin ja Pikku-Ellin huone sai nyt kaverikseen keittiön. Pääpiirteissään keittiö alkaa olla aikalailla valmis, mutta onneksi nostettava etulasi mahdollistaa pikkutavaroiden lisäämisen vielä myöhemminkin.

Aivan kuten Ellin huoneeseen on keittiöönkin kasattu omia tekeleitä, ostotavaroita ja swapeissa saatuja aarteita. Muistais vaan mikä on saatu keneltäkin, mutta tekijät varmasti tunnistavat omansa! ;)

 

Keittiökalusteet olen tehnyt voimapahvista ja allas on tuotu ihan Norjasta asti. Oltiin nimittäin jokunen vuosi sitten Rakkaani kanssa kiertoajelulla Lofooteilla ja pysähtyessämme kahvitauolle pieneen kahvilaan keksin "kahvimaidon kerta-annoskipon" - vai mikä lien oikealta nimeltä onkaan - olevan aivan mainio allas silloin teon alla olleeseen Lundby-taloni keittiöön. :)

Pöytätasolta löytyy ostettuja astioita ja itseni massailemia hedelmiä ja leivoksia.

 

Keittiön pöytä ja tuolit on tuunattu Tiimarin tee se itse - paketista ja leipomispöytä sekä pyyheliinateline ovat myös tuunattuja swappilahjoja. Vinossa keikkuva lamppu on valmistunut shampoopullon korkista.

Ja tästä pääset vielä kurkkaamaan, miltä keittiö näytti ennen muuttoa talosta pienempään boksiin. Tila pieneni ehkä noin kolmas osaan, mutta kaikki oleellinen mahtui kuin mahtuikin mukaan. :)