Eilen pääsin minäkin yli kuukauden tauon jälkeen taas kerhoilemaan Pikku Rouvien kanssa ja mukavaahan siellä oli - kuten aina! :) Porukan koko ei tällä kertaa päätä huimannut, mutta pienen joukkomme aikaansaannoksista voitte lukea Tuulian tarinoimana täältä.

Itselläni on jo pitkään pyörinyt ajatuksissani mielikuva sinivalkoisesta, pyöreästä makuuhuoneen kattolampusta. Liimanäppi ja Tuulia tosin ehdottelivat tekemään suosiolla helpomman, kartionmallisen lampun, mutta heidän kommenteistaan välittämättä - tai ehkä juuri siksi ;) - päätin vääntää juuri SEN pyöreän lampun. Ja siinä se nyt roikkuu makkarin katossa. Heh heh, siitäs saitte epäilijat! ;) Ja tässä vaiheessa täytyy muistaa vielä kiittää Liimanäppiä, joka ystävällisesti sponsoroi lampun "sähköjohdon" - tosin ilman sähköä. ;)

Lampun valmistuttua alkaa makuuhuone olla nyt valmis, joten fiilistellään vielä muutaman kuvan verran sinisissä tunnelmissa.

Sängyn ja yöpöydän olen näpertänyt itse, mutta aivan ihana herätyskello on joulukalenteriyllätys Liimanäpiltä ja hellyttävät Aino-tossut Pikku Rouvissa saatu swappilahja.

Tämä kaappi oli mukana nukkekotileikeissäni jo lähes 30 vuotta, tosin silloin väri oli räikeän vaaleansininen. Nyt kaappi on saanut valkoisen maalipeitteen ja uutta ilmettä servettitekniikalla tehdystä kukkakuviosta.

Pikku-Ellin sänky oli jo parhaat päivänsä nähnyt, mutta liimalla ja maalilla rikkinäinen, kirkkaankeltainen pinnasänky sai taas uuden elämän. Ikkunalaudalla näkyy muuten eilen Pikku Rouvissa tekemäni "mikä-lie-hyasintti", joka Tuulian sanoja lainatakseni on "jumalattoman pieni". Ja viikon päästä kerhoillaan taas! :)