Minulla oli onni saada viettää viime viikko syysloman merkeissä ja voin sanoa, että tuli kyllä tarpeeseen! Koska käsityöt ja yleensäkin kaikenlainen näprääminen on yksi tapani rentoutua, voitte arvata,että syyslomani oli varsin tuottoisa. :)

Loman alussa virkkasin itselleni lapaset Novitan Puro-langasta väriltään kaarna. Nämä olivat ensimmäiset virkkaamani lapaset, mutta tuskin jäävät viimeisiksi. Tykkään, kun virkatun lapasen pinta on tiiviimpi kuin kudotun lapasen ja kauttaaltaan lapanen tuntuu paksummalta ja lämpimämmältä.

Loppuviikolla touhuttiin sitten Pikkumiehen 2 v. synttäreiden parissa, sillä Pikkumies halusi itselleen "jujakakun". Ihan ei taipunut marsipaani käsissäni haluamallani tavalla, mutta Pikkumies oli kyllä lopputulokseen tyytyväinen - jälleen kerran! Itse asiassa hän taisi syödä enemmän noita ällön makeita marsipaanivaunuja kuin varsinaista synttärikakkua... ;)

 

Lisäksi sain tehtyä tilauksesta vielä yhden näitä tuikkukortteja, viimeisteltyä yhden oikein pehmoisen paketin pukin konttiin sekä aika monta pikkupakettia, joita kerhokaverini saavat availla sitten joulukuussa. Mutta niistähän ei hiiskuta vielä tämän enempää... *<:)