Ja luvassa lisää huopaa - taas! :) Tino Dinosauruksen valmistuttua alkoi mielessäni pyöriä välähdyksenomaisesti kuvia värikkäistä, itsetehdyistä pehmoleluista. En muista pätkääkään, että olinko nähnyt sellaisia jossain blog(e)issa vai käsityö/askartelulehdessä, oliko ne tehty huovasta vai kangastilkuista, oliko ne isoja vai pieniä... Eli jos joku tunnistaa seuraavissa olioissa jotain tuttua, niin hihkaiskoon "HEP!" - kunnia ideasta sille, jolle se kuuluukin.

 

Mielikuvieni pohjalta leikkelin huopapalasia ilman minkäänlaisia kaavoja ja ompelin kasaan hassunkurisia hahmoja, joista yksi muistuttaa ehkä pöllöä, toinen ehkäpä hiustensa vuoksi Pikkumiehen sanoin "Appi Deisiä" - eipä tullut itselläni mieleenkään... - ja kolmas ei sitten oikeastaan mitään. Korkeutta näillä kaveruksilla on vain reilut 10 senttiä, joten sopivat vallan mainiosti asustelemaan tarharepun tai vaikka hupparin taskuun. Nähtäväksi jääkin, mihin tai kenen taskuun nämä kaverukset tulevat hyppäämään. Ja taas voi vain todeta, että mistä näitä hulluja ideoita oikein tulee...?! :D

Nyt on huopakankaat käytetty loppuun - onneksi! - ja kaapissa odottaa vuoroaan kasa trikoo- ja collegekankaita. Ensin pitäisi ommella Pikkumiehelle trikoopipo kevätkeleille ja sitten olisi vuorossa jokunen kesävaate: polvihousuja, t-paitoja, ehkä joku pitkähihainenkin... Tavoitteet on ainakin korkealla, mutta katsotaanpa, mikä on lopputulos. Onneksi tässä taitaa olla vielä jokunen viikko aikaa ennen kuin meidän korkeuksilla tarkenee kulkea t-paidassa ja polvihousuissa.