Vaikka räntää sataa, niin silti - tai ehkäpä juuri sen vuoksi - sitä alkaa kummasti suuntaamaan ajatuksiaan talvesta kohti lähestyvää kevättä. Heti joulukukkien kuihduttua olen alkanut ostamaan keittiön pöydälle perjantaisin tulppaanikimpun - mielellään valkoisen, pinkin tai lilan - ja sohvakin sai jo pirteämmän väriset koristetyynyt tummanruskeiden tilalle.

Noora_friends_M-normal.jpg

Samansuuntaisia ajatuksia on myös Amalian haasteessa, jossa kaipaillaan karkkivärejä lähestyvän kevään kunniaksi. Olen koonnut jo pidemmän aikaa pientä skräppialbumia, joka on kooltaan noin 15 x 15 cm. Albumi on menossa lahjaksi ja nyt sitten huomasin, että lahjansaajan juhlapäivähän lähenee jo kovaa vauhtia, joten lienee syytä laittaa hieman vauhtia albumin viimeistelyyn.

Noora_friends2-normal.jpg

Tästä sivusta ei taida juuri muuta löytyäkään kuin iloisen keväisiä ja pirteitä karkkivärejä, joten tämän myötä pirteää viikon jatkoa myös teille kaikille! :) Aurinkoisena päivänä voi ilmassa jo aistia pienen lupauksen keväästä - jos jaksaa olla oikein optimistinen - mutta näin räntäsateen keskellä se on kyllä vielä hieman hankalaa... ;)