Mineily-intoni on elänyt melkoista hiljaiseloa viime aikoina, mutta nyt syksyn saapuessa alkaa taas sormet syyhytä näpertytouhujen pariin. Askartelupöydälle onkin jo ilmestynyt joka syksyiseen tapaan idealista Pikku Rouwien joulukalenteriyllätyksistä ja kesätauon jälkeen alkaneet kerhotapaamiset tuovat vielä oman lisänsä kasvavaan mini-innostukseen.

IMG_6437-normal.jpg

Tänään kerhoilimme Liimiksen ja Teijan synttärijuhlien merkeissä, joten pitihän naisille lahjatkin väsätä. Teijalle tein muutaman sisustustavaran Lillahusin tunnelmaan sopien ja Liimiksen lahjoin virvelillä sekä ämpärillisellä onkimatoja. Onkivehkeet ja matoämpäri eivät ehkä ole ihan joka naisen toivelahja ;), mutta jospa majakanvartija Ynjevi - tuo vanha merikarhu ja kalastaja - olisi niistä onnellinen.

IMG_6413-normal.jpg

Olipa pitkästä aikaa kiva penkoa askartelupakkia, pähkäillä mini-ideoita ja etsiä sopivia osia virvelin vapaan, kelaan ja ongenkohoon. Hieman sain Rakkaaltani kummastuneita katseita, kun pyysin häntä googlettamaan minulle kastemadon kuvan - saati sitten kun hetkeä myöhemmin paistoin pienen pieniä kastematoja sähköuunissamme. ;)

IMG_6417-normal.jpg

Pikkumies sentään tuntuu ymmärtävän minienkin päälle, sillä saatuaan kesällä ikioman virvelin tuumasikin tuore kalamies minivirvelin nähdessään, että: "Äiti, se on HIENO!" Lasten suusta se totuus tulee... :)