Ankean flunssaviikon - ensin Pikkumies, nyt minä itse :( - piristykseksi halusin tehdä iloisen, pirteän ja värikkään kortin. Yleensä nuo adjektiivit sopii parhaiten lasten onnittelukortteihin, joten sellainen syntyi tälläkin kertaa.

En ole koskaan oikein innostunut ressaamisesta, saati sitten papereiden repimisestä koristelutarkoituksessa, mutta nyt tuntui, että tarvitsin flunssan jumittamaan olotilaani jotain repäisevää - kirjaimellisesti!

Pahvikirjaimet maalasin akryylimaaleilla ja osat pöllöt kohotin irti taustasta 3D-tarrapaloilla. Napit löysin ihan sattumalta Tiimarin haaraniittivalikoimista - varsin positiivinen yllätys!

Koitin saada korttiin mahdollisimman paljon pieniä yksityiskohtia - värejä, nappeja, nauhanpätkiä, kurkistelevia pöllöjä jne. - sillä yleensä lapset rakastavat tehdä löytöjä. Ainakin meillä Pikkumies huudahti hetken korttia katseltuaan, että "Äiti katso, pöllö! Ja toinen! Ja tuolla on nappi! Ja tuollakin! Ja... ja..."

Kortista löytyy myös P*skarteluhaasteen bingokupongin suora maali - 3D-tarra - oranssi, joten lähdenpä tällä kortilla mukaan bingoilemaan!

**************************************************

Muoks. 1.10. Tämä vekkuli pöllökortti toi voiton Sinellin kuukauden korttikisassa, jes! :D Raadin mielestä olin onnistunut tekemään värikkääseen korttiini hauskoja, oivaltavia yksityiskohtia.