Yksi varmaan pitkäaikaisimpia askarteluhaaveitani / -suunnitelmiani on ollut tehdä korurasia vanhasta kirjasta. Olen ihastellut blogeissa toinen toistaan upeampia kirjarasioita, mutta oman tekeminen on odottanut aikaa parempaa kiireettömämpää. Ja eipä minulla ole ollut tuohon tarkoitukseen sopivaa kirjaakaan...

Kirjakortti-normal.jpg

Äitini 60-vuotissyntymäpäivät ja "mitä ihmettä oikein keksin lahjaksi" - pähkäilyt saivat minut suuntaamaan elämäni ensimmäistä kertaa (!!) antikvariaattiin ja ostamaan pari kirjaa vain ja ainoastaan kirjan ulkonäön ja paksuuden perusteella. Kotona alkoi sitten armoton ähellys mattopuukon ja tapettileikkurin kanssa ja sain kun sainkin kaiverrettua kirjan ontoksi. Tosin leikkausjälki ei taida olla ihan kirurgin tasoista työtä... ;)

Kirjakortti_3-normal.jpg

Rasian pohjan peitin aiheeseen sopivalla skräppipaperilla, sillä sota-aiheisen romaanin tekstit eivät olleet järin iloista luettavaa - olin siis todellakin valinnut kirjan vain ja ainoastaan ulkonäön perusteella... ;) Kirjan kannen koristelin ruusuin ja kukkasin Amalian haasteen mukaisesti. Rasian sisälle sujautin vielä lahjakortit hierontaan ja jalkahoitoon, ja näin äidin lahjaongelma oli ratkaistu.

Kirjakortti_2-normal.jpg

"Ei ole väliä paljonko täyttää. Tärkeää on osata hetket kaikki käyttää."

Onnea äiti! <3