Ehei, en suinkaan suunnittele häitä, enkä ole menossa naimisiin toistamiseen, vaan esittelen vähän viime aikaisia minitekeleitäni. Luvassa siis otsikon mukaisesti yksi uudempi tekele, kaksi jo vähän vanhempaa ja ennen kaikkea sinistä yllin kyllin. Ja mikähän se minun lempivärini olikaan...?! ;)



Tälläinen sohva valmistui eilen illalla koristamaan Lundby-taloni olohuonetta. Alunperin olin kerjännyt Epeltä ruskeaa kangasta sohvaa varten, mutta nukkekodissa kangas näyttikin liian tummalta ja synkältä. Sattumalta löysin kapearaitaista Tilda-kangasta, joka oli kuin tehty sohvaa varten. Sohvan kaavan muokkailin nukkisharrastajille tutusta Vivianne Boultonin nojatuolin kaavasta yhdistämällä kaksi tuolia toisiinsa ja tietysti pienentämällä mittakaavaa 1:16 kokoon. Kauniin, sohvan väreihin sointuvan koristetyynyn olen saanut myös Epeltä, lisäsin vielä hieman koristenauhaa reunoihin.



Nämä puolestaan kuuluvat sitten "jotain vanhaa" -osioon ja valmistuivat jo viime vuoden puolella. Matto on tehty ristipistoilla ja kuvio muokkailtu Doloreksen bunkamatosta. Kello valmistui voimapahvista ja paristopakkauksen muovista. Matto ja seinäkello matkasivat joulukalenterin merkeissä Liimanäpin nukkekotiin. Toivottavasti niille on siellä käyttöä.