Rakkaani tykkää tallustella kotona villasukat jalassa lähes ympäri vuoden, joten niin synttäri-, nimppari- kuin isänpäivälahjojenkin keksiminen on hänelle varsin helppoa. Edelliset villasukat kuluivatkin puhki juuri sopivasti pari viikkoa ennen hänen synttäreitään, joten ehdin kuin ehdinkin kutomaan synttärikalulle uudet kotisukat. Matalavartiset sukat ovat osoittautuneet sisäkäytössä kaikista parhaimmiksi, joten niiden kutominenkin on varsin nopeaa puuhaa.

IMG_7010.jpg

Sukat pääsivät heti niin ahkeraan käyttöön, että kun vihdoin (lähes pari kuukautta myöhemmin) muistin kaivaa kameran esille, oli sukat jo melkolailla nukkaantuneet, mutta käyttöä vartenhan ne toki on tehtykin.

 IMG_7008.jpg

Pikkumies toivoi joulupukilta uusia lapasia, kun viimevuotiset vihreät olivat aivan vääränväriset käytettäväksi uuden sini-mustan talvitakin kanssa. ;) Joulupukin muorilla oli vain tainnut pitää hieman kiirettä Minioni-sukkien kanssa, joten lapasia ei sitten paketeista paljastunutkaan... Niinpä lupauduin kutomaan lapselle uudet raitalapaset väritoiveiden mukaisesti.

Tälläistä simppeliä perusraitaa tällä kertaa - mikä olikin kyllä ihan tervetullutta vaihtelua "hieman" pidempään kestäneen kirjoneuleen jälkeen... :)