Kun mini-innostus iski minuun oli heti täysin selvää, että nukkekodissani olisi sininen makuuhuone ja keittiössä punavalkoruudulliset verhot. Älkää kysykö miksi, sillä en tosiaankaan tiedä! Ihmisillä nyt vaan on kaikenlaisia pakkomielteitä... :)

1956657.jpg

Niinpä makuuhuoneesta tuli sinisävyinen lukuunottamatta tyttövauvan vaaleanpunaista pinnasänkyä. Sehän nyt on päivänselvää, ettei tyttö voi nukkua sinisessä sängyssä! ;) Pinnasängyn ja kaapin olen tuunannut ihan alkuperäisistä kalusteista ja aivan ihanat Aino-tossut sekä nallen sain keväällä Raunilta Pikku Rouvien swapista. Vauvanukke on Doloreksesta (tosin pienen tuunauksen kohteeksi joutui sekin) ja loput olenkin sitten värkkäillyt ihan omin kätösin.

1956654.jpg

Ja kuten lupasin, keittiö sai ikkunaansa punaruudulliset verhot ja kaikki muu väritys valittiinkin sitten niiden mukaan. Pöydän ja tuolit tuunailin Tiimarin puolivalmiista pakkauksesta ja hylly on taattua Lundby-laatua lähes 30 vuoden takaa, tosin uudella maalipinnalla. Keittiökalusteet värkkäilin voimapahvista ja näytillä on myös ensimmäisiä massailukokeilujani syyssadon muodossa. Nyt suunnitteilla on perinteinen pyyheliinateline takaseinälle ja jonkilainen lamppukin pitäisi kehitellä tuomaan valoa pimeneviin syysiltoihin.