Nuorin kummityttöni juhli tänään 3-vuotissynttäreitään ja päätin, että kyllä neiti on nyt jo nukkekoti-iässä. Olin nimittäin jemmannut kaapissani jo ainakin reilun vuoden ajan pinkkiä pikkumökkiä juuri häntä ajatellen. Muistatteko vielä tuon salaisen projektini, josta innoissani vihjailin teille jo vuosi sitten?

Minjan%20talo_1.jpg

Kaikki sai siis alkunsa jo ainakin reilu vuosi sitten, kun satuin huomaamaan paikallisen halpamyymälän sisustusosastolla valkoisen talonmallisen hyllykön, joka tietysti minun silmissäni oli ilmiselvä nukkekoti - mikäpä muukaan!

IMG_7005.jpg

Tarvittiin vain pinkkiä ja harmaata maalia sekä kuviopapereita samoissa sävyissä ja niin hyllykkö sai uuden elämän Pipsa-pupun mökkinä.

 IMG_7010.jpg

Yläkertaan valmistui pupuneidin makuuhuone. Nojatuoli on mineily-ystäväni Eeviksen käsialaa ja oli kokonsa ja etenkin värinsä puolesta kuin tehty tähän mökkiin. Sängyn tein Gepetton koottavista kalusteista - aivan kuten alakerran puusohvan, pöydän ja tuolinkin.

IMG_7012.jpg

Alakerran valtasi sitten keittiö - melkolailla pinkki sekin. Huoneeseen mahtuu niin itse tehtyjä, ostettuja kuin joitain saatujakin ihanuuksia, mutta kaikki tarkoin harkittuja ja valittuja juuri tähän pikkumökkiin.

Tässäpä vielä muutamia yksityiskohtia lähikuvina:

IMG_7014.jpg

IMG_7015.jpg

IMG_7018.jpg

IMG_7021.jpg

IMG_7022.jpg

Nukkekoti vaikutti olevan pikkuneidille varsin mieluinen ja täytyy myöntää, että kyllä on mökin tekijäkin lopputulokseen oikein tyytyväinen. Tämä oli pitkästä aikaa mukaansatempaava miniprojekti, vaikka jättikin jälkeensä melkoisen "pinkkiähkyn"! Nyt jotain muuta väriä, kiitos! :D