Eilen vierähti taas iltapäivä iloisesti Pikku Rouvien seurassa väännellen rautalankaa. Liimanäpin kanssa tyydyimme tekemään munakoreja, mutta Nanna väänteli rautalankaa oikein urakalla vähän isommassa mittakaavassa. Ja Tuulian massavääntelyt ne vasta ihanan pirteitä olikin! :)

Munakorin tekemiseen ei nyt hirmuisen kauan mennyt ja niinpä ehdinkin aloitella myös Tildan tuvan keittiönurkkauksen tekoa. Kotona pätkin sitten vielä muutaman Bilteman sytyketikun, heiluttelin maalipensseliä ja sain kuin sainkin aikaiseksi jonkinsortin keittiötason hyllyineen ja laatikoineen.

Kylläpä tuvan ikkunasta näkyykin aivan upeat maisemat...!! :D

Ajattelin ensin petsata tason lattian kanssa samansävyiseksi, mutta sitten tykästyinkin noiden sytyketikkujen alkuperäiseen vaaleampaan sävyyn. Joten annetaanpa olla ainakin tällä erää värin ennallaan, ainahan sen voi petsata myöhemminkin jos siltä tuntuu. Nyt saankin alkaa näpertämään kaikkea pientä tason ja hyllyjen täytteeksi - keittolevy, astioita, koreja, ruokatarvikkeita... Mutta ihan ensimmäiseksi täytyy kyllä piilottaa tuo laskiämpäri verhon taakse! ;)

Swappailemaankin ehdittiin Rouvien kanssa lapsellisissa merkeissä ja minä sain Tuulian tekemän taulun, kirjatuet ja kasan omastakin lapsuudestani tuttuja lastenkirjoja. Tunnistatko sinäkin suosikkisi?

Ja siten vielä loppuhuipentuma neljän koplan kanssa sekoitettu joulukalenteri, joka on semmoinen sikinsokinhässäkkä, ettei kukaan tiedä kuka avaa, minkä paketin avaa ja milloin avaa. Niinpä blogissakaan ei uskalla vilautella yhtään luukkua ennen kuin viimeinenkin pikkupaketti on aivan varmasti avattuna jouluaattona.

Tässähän odottaa joulukuun alkua yhtä innokkaasti kuin silloin joskus ihan pienenä tytöntyllerönä... :)