Ja skräppäily jatkuu edelleen. Tällä kertaa tartuin Skräppihetket haasteeseen, jossa haastetaan sommittelemaan sivu perinteistä pienemmässä koossa. Haasteeseen tehdyn sivun tulee olla 6 x 12 tuumaa (eli n. 15 x 30 cm) ja luonnoskin löytyy, jos omat ideat sivun asettelun suhteen ovat vähissä.

Roope_kaverit_M-normal.jpg

Tyyliini sopien tein aika simppelin sivun haasteen luonnosta mukaillen. Taustapaperin valitsin puhtaasti kuvan värien perusteella ja jatkoin samalla tumman sininen/vaalean sininen/vihreä - teemalla myös koristeissa ja teksteissä. Sivun koko osoittautui säilytyksen kannalta vähän haasteelliseksi, joten pähkäilyjen jälkeen päädyin taittamaan valmiin sivun kahtia ja...

Roope_uimamaisterit_M-normal.jpg

 ...tekemään sen taakse toisen sivun - kiitos kaksipuoleisen paperin (kuva on otettu ennen isomman sivun koristenauhojen liimaamista, joista tuli siis näkymään pätkät tuonne vasempaan reunaan). Teen vielä reunaan vahvistetut reiät saranarenkaita varten ja näin saan pitkänmallisenkin sivun asettumaan kivasti teon alla olevaan pienempään albumiin.

Näitä kuvia on katseltu meillä ahkerasti ja Pikkumies lähetteleekin terveisiä kaverille: Kiitos yhteisistä kesätouhuista ja mukavista muistoista! :)