Aivan kuten ensimmäisiä joulukortteja tehdessäni jo ennustinkin, päädyin unohtamaan erikoistaitellut korttipohjat ja tekemään loput joulukortit astetta yksinkertaisemmalla mallilla. Joulukuusi säilyi sentään entisellään ja sai nyt kaverikseen pätkän tekstinauhaa ja jouluisen kuviopaperin. Lopputulos on yksinkertainen, mutta silti kyllä ihan kaunis.

Joulukortit%202014_2.jpg

"Mitä isot edellä, sitä pienet perässä" sanoo vanha sanalaskukin, joten samalla mallilla tehtiin yhdessä Pikkumiehen kanssa joulukortit myös päiväkotikavereille. Idea muffinivuokien käyttöön löytyi vuoden viimeisestä Ihana-lehdestä. Minun tehtävänä oli leikata ja taitella korttipohjat ja Pikkumies availi oikean väriset muffinivuoat, jotka minä sitten taittelin kuusenmallisiksi. Valmiiden kuusien sekä latvatähtien liimaus korttipohjille olikin sitten taas Pikkumiehen "heiniä". Lopuksi leimailtiin hyvän joulun toivotukset korttien sisäpuolelle - ja valmis! Yhteistyöllä hommat hoituu! :)

IMG_6592.jpg

Joulukorttitalkoot on nyt sitten saatu tältä vuodelta loppuun ja seuraavaksi pitääkin alkaa viimeistelemään muutamat keskeneräiset joululahjat - tuleekohan tässä kohta jo kiire...?