Olen tässä viime kuukausien aikana askarrellut enemmän - ja välillä vähemmän - ahkerasti Tildan tuvan keittiönurkkauksen parissa. Nyt se näyttää jo sen verran valmiilta, että kehtaan laittaa muutaman kuvan tännekin.

Astiat, purkit ja purnukat ovat löytäneet paikkansa hyllyiltä. Ruusupurkit ja kahvimylly on synttärilahja Liimanäpiltä, kannu Tuulian kannutehtaalta, ja englanninlakut sekä hyllyn alla roikkuva essu, raastinrauta ja leipäpistin Nannalta. Kesäkattilan olen sentään maalannut itse... ;)

Pöytätason alle mahtuu hyvin ruusulautaset, paistinpannu, astianpesuvati ja muuta tarpeellista keittiötavaraa. Pöydällä on eilen Pikku Rouvien seurassa leivottuja patonkeja ja sämpylöitä, kiitos vaan Tuulialle taikinasta! :) Ja kun Tilda ei erityisemmin pidä kananmunista, sopii munakori loistavasti omenoiden säilyttämiseen.

Oveen tein vielä pienen lisänaulakon, josta löytyy paikka mm. kauppakassille ja avainnipulle.

Tildan tuvan alakerta kaipaa vielä verhoja ainokaiseen ikkunaansa ja paria jakkaraa pöydän ääreen - ja toki kaikkea pientä kivaa mahtuu aina johonkin koloon ;)  - mutta sitten siirrynkin vinttikamarin kimppuun.