Ihastelin viime syksynä Oulun kädentaitomessuilla kauniita sisustustauluja, jotka oli tehty hyödyntäen vanhoja, jo hieman ruostuneita tai tummuneita keittiövälineitä; saksia, lusikoita, haarukoita... Olin jo ostamassa taulua itselleni parin kympin hintaan, kunnes huomasin seuraavassa pöydässä myynnissä olevat ajan patinoimat sakset - euron kappale. Miksi ostaa taulu, jos sen voi tehdä itsekin?

Saksitaulu-normal.jpg

Hieman Rakkaani kyllä kummasteli messuostosteni joukosta löytyneitä ruostuneita saksia, mutta nyt - lähes vuosi myöhemmin - sai hänkin kummastelulleen vastauksen. Sakset on siis messulöytö, taustalla pala skräppipaperia, pitsit omista varastoista ja kehykset Ikeasta. Mietin, että hioisin kehyksiä kevyesti hiekkapaperilla vanhahtavan ilmeen saamiseksi, mutta jätin sen nyt vielä tekemättä - ainakin toistaiseksi. Osallistun tällä taululla pitkän tauon jälkeen vintagehaasteeseen, jossa on teemana ompelutarvikkeet.

Saksitaulu_2-normal.jpg

Nyt kyllä vähän harmittaa, etten hoksannut ostaa vanhoja keittiövälineitä enempää, sillä tuollaisia taulujahan vois tehdä useammankin. No, kohtahan ne messut taitaa taas ollakin, joten ei muuta kuin tekemään lisää löytöjä. Nanna, lähdetkö taas kaveriksi...? ;)