Pikkumiehestämme on tullut päiväkodissa innokas kotileikkijä ja pikkukokki, mutta kotona lelulaatikon kätköstä löytyy pääasiassa vain autoja, traktoreita, legoja, palloja ja muita varsin poikamaisia leluja. Niinpä toinkin Ikean reissultani Pikkumiehelle tulijaiseksi kasan värikkäitä vihanneksia ja muutamia keittiövälineitä, jotka ovat päässeetkin meillä ahkeraan käyttöön. Pakko mainita, että nuo salaatinlehdet ovat kiinni pienillä tarrapaloilla ja näin ollen siis irroitettavat. Se, jos mikä oli pikkukokin mieleen! :)

 

Mutta kuten arvata saattaa, niin nälkä kasvaa syödessä. Tehtyään pari päivää erilaisia salaatteja ja sienikastiketta, alkoi Pikkumies kaipailla omia lempiruokiaan eli leipää ja juustoa. Niinpä vierailin hetken Googlessa ideoita etsien, kaivoin huopapalat askartelukaapin perältä ja tuumasta toimeen!

Kurkkusiivuihin olisin ommellut vielä siemenet keskelle, mutta Pikkumies nappasi ne samantien pöydänlaidalta mukaan leikkeihinsä. No, meneehän nuo noinkin. Googlen kautta löysin muitakin aivan huikeita itsetehtyjä huoparuokia, joten vielä pitäis tehdä ainakin karjalanpiirakoita, nakkeja, tomaattisiivuja, domino-keksejä... Sanoinko jo, että nälkä kasvaa syödessä...? ;)