Olipa kerran ränsistynyt Lundby-talo, joka pelastettiin kylmän kosteasta varastosta ja kunnostettiin uuteen loistoonsa. Kunnes nyt muutama vuosi myöhemmin talon tapetit ovat alkaneet taas kupruilla, kylppärin katon liimaus pettää takanurkasta, takkahuoneen lattiaan on tullut jostain ihmeestä joku ihme läiskä... Niinpä tulin samaan tulokseen kuin Tuulia; minkä on itse tehnyt, sen saa myös itse hajottaa. En suinkaan purkanut koko taloa palasiksi, vaan palautin sen takaisin varastoon odottamaan josko tapetointi vimma iskisi vielä joskus uudelleen ja keräsin pikkutavarat mukaani.

Aika monta tuntia olen viettänyt monia pikkutavaroita värkätessä. Joukkoon mahtuu myös vaihdoissa saatuja ihanuuksia, joten niitä en missään nimessä heitä menemään. Tarkoituksenani olisi tehdä jokaisesta Lundby-talon huoneesta oma roomboksi, jotka on sitten helpompi saada esillekin kuin tuo kokonainen talo. Viime aikoinahan talo onkin majaillut vanhempieni luona minun vanhassa huoneessani, jossa sillä ei ole ollut kovinkaan paljon ihailijoita.

Lundby-taloni tarina ei siis saanut ainakaan tällä erää kovinkaan onnellista loppua, mutta jospa jatko-osat roomboksien muodossa ilahduttaisivat useampiakin katselijoita.