Syksy tekee kovasti jo tuloaan ja kesä tuntuu vääjäämättä väistyvän taka-alalle. Illat pimenee, kukat kuihtuvat ja pihan puut ja pensaat pudottavat lehtiään, mutta onneksi tuota ankeutta voi aina tarvittaessa paeta minimaailmaan. Nimittäin siellä jos missä kesätunnelma sen kuin vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu... :)

Puutarhavaja_2-normal.jpg

Tildan puutarhavajassa on vihdoin päästy sisustusvaiheeseen ja kaikenlaista pientä kivaa alkaa pikkuhiljaa ilmestyä vajan somistukseksi. Multaa on ainakin saatu hankittua säkkikaupalla istutustouhuja varten ja ensimmäiset uudet taimetkin on jo kasvamassa.

Puutarhavaja_3-normal.jpg

Amalia kyseli syyskuun haasteessaan, että miten käytämme pahvia askarteluissa. Tämä vaja taitaa olla yksi hyvä esimerkki siitä, miten näin miniharrastajana tulee hyödynntettyä jos jonkinlaisia kierrätyspahvilaatikoita ja pahvinpalasia. Tämän vajan runkona toimii siis työpaikaltani kierrätetty kopiopaperilaatikko, katto on aaltopahvia, seinälaidoitus ja listat on leikattu voimapahvista ja katon sisäpuolen laudoitus ohuesta askartelupahvista. Kuvan puutarhavajasta kokonaisuudessaan löydät aikaisemmasta postauksestani.

Puutarhavaja_4-normal.jpg

Myös hyllyt ja pieni taimilaatikko on tehty voimapahvista ja jos joku pääsisi vielä kurkistamaan linnunpönttöjen sisään, löytäisi hän sieltä tutun tekstinpätkän keksipaketista - kierrätyspahvista siis nekin!

Kierrätyspahvi - tuo jokaisen askartelijan ilmainen ihanuus! :)