Minulla on ollut jo vuosia meikkipussina pirteän punainen Marimekon pussukka, jonka taisin saada jonkun lehtitilauksen kylkiäisenä. Pussin tummanpunainen väritys on ollut varsin armollinen ja peittänyt sopivasti pahimmat huulipuna- ja puuteritahrat. Mutta musta - ja tietysti vielä vedenkestävä - ripsiväri ei naamioitunutkaan tuohon väritykseen ihan toivomallani tavalla etenkin, kun sitä pääsi valumaan pussukan pohjalle vähän reilummin... :/

Meikkipussi-normal.jpg

Marimekko sai väistyä Tildan tieltä ja ompelin itselleni uuden meikkipussin Tilda-kankaista ja soveltaen Tildan ohjeita - mitäpä muutakaan! ;) Pussukan kaavat löysin kirjasta Tildan tapaan - Romanttinen ilme kotiisi.

Meikkipussi_2-normal.jpg

Tämän pussukan vaalea "suojaväri" on kyllä kaikkea muuta kuin sopiva meikkipussiksi, vaikka vuorikangas sentään onkin ruskean sävyinen. Niin paljon tykästyin uuteen meikkipussiini, että harmittaa kyllä melkoisesti, jos onnistun sotkemaan tuon(kin) mustalla ripsivärillä. No, nyt kun pussukan kaava on valmiina piirrettynä ja ompeluakin on kokeiltu jo kertaalleen, niin ainahan sitä voi toki tehdä tarvittaessa uuden! :)