Huomenna on taas se päivä vuodesta, kun äidit ja isät katsovat ylpeinä lapsiaan, jotka painavat päähänsä valkoiset ylioppilaslakit tai saavat itselleen elämänsä ensimmäisen ammattitutkinnon. Maailma mahdollisuuksineen ja haasteineen odottaa noita nuoria, joten kyllähän se on juhlan paikka!

Anniinan%20yo-kortti_1-normal.jpg

Myös vanhin kummityttöni kuuluu huomenna juhlittavien joukkoon, joten tuli tarvetta onnittelukortille. Vintagehaasteessa olikin sopivasti aiheena kortti valmistuneelle, joten päädyin hakemaan korttiin ruskeita sävyjä ja vanhahtavaa tunnelmaa.

Anniinan%20yo-kortti_2-normal.jpg

Mietin pitkään myös kivaa lahjaa uudelle ylioppilaalle ja kyselin jopa lahjatoiveita häneltä itseltäänkin, mutta mitään loistavaa ideaa ei tällä kertaa vain löytynyt. Koska en tykkää antaa lahjaa, jolle ei oikeasti ole tarvetta tai käyttöä, päädyin perinteiseen, mutta mielestäni kyllä aika tylsään vaihtoehtoon - lahjakorttiin. Pelkkä lahjakortti kirjekuoressa tuntuu vähän persoonattomalta lahjalta, joten piilotin lahjakortin kirjarasiaan päivän teemaan sopien.

Anniinan%20kirjakortti_1-normal.jpg

Tarkoitus oli kaivertaa kirja tyhjäksi kuten edellinenkin tekemäni kirjarasia, mutta tällä kertaa kaikki ei mennytkään ihan niin kuin Strömsössä... Tiedättehän tilanteen, jossa leikkaat ensin vähän vinoon ja koitat sitten suoristaa kohtaa leikkaamalla toisesta reunasta vähän lisää. Ja kun reuna on edelleen vino, päätät leikata vielä vähän lisää ja... oho, se olikin sitten siinä. Kannet sentään säilyi ehjänä vielä kaiken sen kaivertamisen ja leikkelyn jälkeenkin, mutta juuri muuta kirjasta ei sitten jäljelle jäänytkään. Onneksi on aina olemassa varasuunnitelma B ja tein kansien väliin rasian voimapahvista, jonka sitten päällystin kirjan sivuista revityillä suikaleilla.

Anniinan%20kirjakortti_2-normal.jpg

Onnea Anniina ja muut uudet ylioppilaat sekä ammattiin valmistuneet!

***********************************************************

Muoks. 8.6.2014 Kortti toi minulle paikan It's all about the Vintage and Beauty - haasteen TOP 3:ssa, wau!

Nappitop3.jpg

Tämä oli kyllä melkoinen yllätys! :D