Tänään kokoontui Pikku Rouvat viettämään ystävänpäivää kerhoilun merkeissä ja päivän aiheena oli potkukelkan väsääminen. Itse päätin kuitenkin erottua joukosta ja tehdä potkurin sijasta yöpöydän. Tämä siksi, että nukkekodissani ei ole (eikä tule olemaan) minkäänlaista pihaa tai varastoa, johon voisin potkurin sijoittaa, ja toisaalta makuuhuone oli jo pitkään kaivannut yöpöytää. Täällä voitte kuitenkin ihailla toisten rouvien hienoja "potpureita" ja tältä näyttää minun väsäämäni yöpöytä makuuhuoneen tunnelmavalaistuksessa:

Nyt pääsee Liimanäpiltä saamani herätyskellokin oikealle paikalle ja äiti voi aamuisin hypätä Aino-tossuihin, jotka olen saanut jo aikaisemmin Raunilta Pikku Rouvien swapissa.

Ystävänpäivän kunniaksi vaihdettiin rouvien kesken sydämellisiä swappilahjoja. Itse vein mukanani pirteän appelsiinikakun ja pienen ristipistotyynyn, jotka matkasivat Mäkivuotin kartanoon. Kotiin tuomisina minulla oli Liimanäpin tekemä herkullisen kaunis suklaarasia ja makoisa ystävänpäiväkakku Tuulialta, nam! :)

 Montakohan kaloria noissa herkuissa on...?! ;)