Eilen kokoonnuttiin taas Pikku Rouvien kanssa viettämään iltapäivää mineilyn merkeissä. Paikalle ehti vain kolme rouvaa, joten meno ei päätä huimannut. Itse olin sen verran reippaana, että sain värkättyä puuttuvia juttuja Tildan tuvan "rentoutumisnurkkaukseen", jolle löytyi sopiva kolo vintille menevien portaiden alta.

Itse rentoudun käsitöiden ja kirjojen parissa, ja samoin näyttää tekevän myös tämän mökin asukas. Alahyllyllä kori pursuaa kankaita tilkkutöitä varten ja nojatuolin viereen voisi vielä tehdä vaikka lankakorin pullollaan pastellin sävyisiä villalankakeriä.

Tillkutöiden teostahan ei tule mitään ilman eri värisiä lankoja ja nuppineuloja, ja ne säilyvätkin mainiosti tallessa tässä Nannan tekemässä ihanassa lankarullatelineessä. Tämä on kyllä oikea aarre! Tein telineeseen muutamia lankarullia ja nuppineuloja. Eihän nuo nuppineulat nyt riitä alkuunkaan tilkkutöiden tekijälle, mutta mun hermoilla niitä ei väsätty yhtään enempää - ja mulla on ihan hyvät hermot... Hitsi, miten pientä piipertämistä! :/