Saimme tuossa jokin aika sitten Pikkumiehelle kaveriksi aivan ihanan lapsenvahdin. Tarvetta hoitajalle ei ollut kuin pariksi päiväksi ennen koulujen alkua, mutta noiden kahden päivän aikana tuo kaksikko oli ehtinyt mm. metsästää pogemoneja, maalata vesiväreillä, leipoa sämpylöitä, käydä pyöräilemässä ja heittelemässä kiviä joen rannassa, pelata lautapelejä, kiipeillä koulun kiipeilytelineissä ja mitähän kaikkea vielä muuta. Ihan oli tämän äidin pää pyörällä, kun tenava kertasi iltaisin touhukkaiden hoitopäiviensä kohokohtia.

Lakulaatikko_2.jpg

Lapsenvahdin palkkapussi oli tällä kertaa pahvinen ja kätki setelin ohella sisäänsä pehmoiset räsymattosukat - löytyi siis niillekin sopivan kokoiset jalat! ;) Tämä tuunattu lakulaatikko päätyi muuten samaan osoitteeseen kuin edeltäjänsäkin, tosin tällä kertaa perheen nuoremmalle naiselle. Niinpä halusinkin laatikosta nyt hieman tyttömäisemmän, mikä onnistuikin aika kivasti lisäämällä mustan ja valkoisen kaveriksi vaaleanpunaista.

IMG_6948.jpg

Vielä kerran iso kiitos avusta Kreetta-Emilialla, parhaalle lapsenvahdille - tai siis Pikkumiehen sanoin uudelle kaverille, sillä eihän koululainen nyt enää lapsenlikkaa seurakseen tarvitse... ;D