Viikonloppuna alkoi minun osaltani virittäytyminen kesäfiilikseen, sillä ilmassa leijui jo selkeitä kesän merkkejä. Nyt en suinkaan tarkoita sääilmiöitä, vaan Pikku Rouvien kevätkauden päättäjäisiä, mikä on paaaljon varmempi merkki kesän tulosta kuin lämmin ilma - takatalvi voi yllättää aina - tai pääskyset - nehän voi aina halutessaan vaikka lentää pois... ;)

Rouvaporukalla nautittiin nyyttäriherkkuja, massailtiin herkkuja myös nukkekodin väen ruokakomeroon ja vaihdettiin swappilahjoja, joiden aiheena oli kesä - kuinkas muutenkaan! Minun swappini jatkoi tätä ruokateemaa ja kesäinen picnic-korini meni Liimikselle.

Minä puolestani sain Tuulian tekemän kauniin pitsihatun ja taatusti makeat donitsit - lisää ruokateemaa ;) - jotka päätyvät Tildan tupaan. Lisäksi Tuulia oli opetellut kirjansidontaa ja Tildalla on nyt keittiötason hyllyllä ihan ikioma sininen reseptikirja, jonka sisällä on jopa pikkuruinen omistuskirjoitus Tuulialta. Harmi, etten hoksanut ottaa kirjoituksesta kuvaa...

Kerhossa sain myös tehtyä Tildan tuvasta vielä puuttuneet verhot käden käänteessä, sillä minulla oli verhoista selkeä visio ja Nannalta sain ohjeet sen toteuttamiseen, kiitos vain avusta meidän omalle "ompasumestarille"! ;) Verhojen valmistumisen myötä Tildan tuvan alakerrassa alkaa jo näyttää kokonaisuudessaan aika valmiilta, vai mitä olet mieltä?

Nyt täytyy vain kiipetä kipin kapin portaita vinttikamariin ja alkaa rakentelemaan Tildalle sänkyä, ettei tarvitse koko kesää nukkua alakerran puusohvalla.

Kesäfiilistä kasvatellessa... :)