Kun näin Annikan tekemän ihanan hiippahuppuisen Möökö-neuletakin, olin aivan myyty. Ja niin oli moni muukin, sillä ohjeen kyselijöitä Annikan blogissa tuntui riittävän. Meidän blogiystävien suureksi iloksi Annika julkaisi ohjeensa blogissaan ja minä suuntasin Pikkumiehen kanssa lankaostoksille.

 Neuletakki on tehty Novitan Kelo-langasta virkkuukoukulla nro 8, paksu lanka + iso koukku = nopeasti valmista! Oma käsialani osoittautui huomattavasti tiukemmaksi kuin Annikan, joten aloitin virkkaamisen 60 silmukalla ja lisäsin myös kierroksia sinne tänne, jotta sain takkiin ja hihoihin tarpeeksi pituutta. Takista tulikin just passeli meidän Pikkumiehelle, tosin toivomaani kasvunvaraa siinä ei juurikaan ole. Hiippahupusta tuli vähän reilun kokoinen, mutta harvemmin sitä varmaan tulee päässä pidettyäkään.

Möökön suun jätin yläosastakin auki ja sain siihen näin vähän kolmiuloitteisuutta. Ja tämän möökön silmistä tulikin sitten aika... hmm... persoonalliset, kun huomasin kaikki palaset jo kiinnitettyäni, että olin innostuksissani virkannut värit ihan väärässä järjestyksessä. No, tekevälle sattuu... :)

 Loppuun täytyy vielä mainita, että lankojen värit on valinnut Pikkumies (1v 9kk) ihan itse! Takin väriksi annoin vaihtoehdoiksi kellertävän oranssin, vihreän tai harmaan ja sen valinnan jälkeen ehdotin möökön väriksi vihreää tai Pikkumiehen valitsemaa sinistä. Näihin värivalintoihin oli äidinkin tyytyminen, vaikka olishan tuo oranssikin kyllä ollut aika herkku... ;)