Tänään vietettiin iltapäivää PikkuRouvien kanssa tehtaillen harjoja vähän joka lähtöön. Minulla oli kotiintuomisina pilkullinen tiskiharja ja lattiaharja Tildan tupaan. Tässä harjat oikealla paikallaan.

Tildan vinttikamarinkin sisustaminen on edennyt viime aikoina ihan kivasti, joten yleisön - eli arvon PikkuRouvien - pyynnöstä kurkataanpa pikkuisen sinnekin. Vinttikamari on värimaailmaltaan pääasiassa hempeän vaaleanpunainen. Sänky kaipaa vielä vaaleanpunaisia pitsein ja rusetein koristeltuja vuodevaatteita ja kyllähän tuonne muutakin pikkusälää mahtuu.

Yöpöydältä löytyy pääasiassa swapeissa saatuja aarteita, sydänkukan olen "kasvattanut" itse. Herätyskellon vieressä olevan pitsiliinan päälle olen haaveillut tekeväni - tai saavani - koristeeksi vaaleanpunaisen talolyhdyn. Vink vink vaan sinne Liimiksen suuntaan... ;)

Tildalla on ikioma aarrelaukku, johon hän on säilönyt vanhoja valokuvia sekä lehtiä ja tallettanut muistojaan ruusukantiseen pikkuvihkoon. Chrissen tekemä korsetti pitäisi kyllä saada roikkumaan johonkin parempaan paikkaan, mutta vinoon kattoon on hankala kiinnittää mitään perinteistä naulakkoa.

Kovin kesäinen tunnelma on Tildan tuvassa, vaikka meillä paukkuukin pakkaset, hyrrr...