Vierailin viime viikonloppuna Rovaniemellä ja samalla reissulla pääsin "piipahtamaan" Ottobren myymälässä - iso kiitos tästä mahdollisuudesta omalle "hovikuskilleni"! :) Tai oikeastaan ei voida kyllä puhua pelkästä piipahduksesta, sillä taisi siellä kangaspaljouden keskellä vierähtää tovi jos toinenkin. Oi ihanuus, mikä kankaiden väriloisto - ja valinnanvaikeus! ;)

Omat ostokseni sain pidettyä ihme kyllä varsin maltillisina, sillä keskityin bongailemaan kangaspakoilta vain Pikkumiehen suosikkeja. Niinpä mukaani lähti dinoja, monsteriautoja ja avaruusaluksia - sattumoisin taas aika turkoosinsävyisenä! :) Nappasinpa mukaan yhden tyttömäisenkin kankaan, sillä viime aikoina olen alkanut kaipaamaan vaihtelua ainaiseen trikoopaitojen ja velourhousujen ompeluun. Nyt voiskin olla sopiva sauma ommella vaikka pieni trikoomekko, kun Pikkumies sai reilu kuukausi sitten uuden tyttöserkun.

Ensimmäisenä työn alle pääsi kuitenkin monsteriautokangas, sillä Pikkumiehellä oli akuutti tarve uudelle yökkärille. Illoissa on jo sen verran syksyn tuntua, että on jotenkin kivempi pukea taapero kylvyn jälkeen pitkähihaiseen ja -lahkeiseen yökkäriin t-paitaversion sijaan. Ja kyllä noita kankaita taitaa riittää vielä toiseenkiin yökkäriin! :)