Muutama viikko lomailua lähes täydellisessä nettipimennossa on nyt takanapäin ja palaan taas tänne blogimaailmaankin monta kokemusta rikkaampana. Loman aikana ehdittiin ajella Suomea ristiin-rastiin ja löytää monenlaista katseltavaa ihan vain kotimaan rajojen sisäpuolelta. Ensi talvena voidaan sitten muistella retkeä Puolangan Hepokönkäälle

...vierailua Taivalkoskella Kalle Päätalon kotitalossa

...lomailua Kuusamon jylhissä maisemissa

... ja pikavisiittiä Helsinkiin ja Suomenlinnaan.

Pääkaupungin ostosmahdollisuudet olisivat varmasti tarjonneet askartelijalle ja mineilijälle yhtä sun toista, mutta ajan rajallisuuden vuoksi (ja säästääkseni shoppailua kaikin keinoin karttavan matkakumppanini hermoja ;) tyydyin vain piipahtamaan Sinellissä. Sieltä nappasin mukaani mm. mininappeja ja -ruusuja ja iloisen kirjavia skräppäyspapereita, jotka pääsevätkin käyttöön tässä syksyn aikana alkaessani toteuttamaan uusinta innostustani eli tallentamaan tähtihetkiä skräppäämällä. Tilasin Unelmakerhosta aiheeseen liittyvän kirjan ja arvaatkaa vaan, olinko heti täysin myyty...? Tässä alkaa vaan olla jo aika monta projektia yhtä aikaa teon alla, joten voiskohan vuorokauteen saada muutaman lisätunnin, jos oikein kauniisti pyytäisi? :)

Ja ei kesälomaa ilman sadepäiviä, mutta silloin voikin ährätä ja nyhrätä hyvällä omalla tunnolla sisätiloissa ja sadepäivän saldona syntyi kortit kaikkiin loppukesän "kissanristiäisiinkin". :)

Ei siis yhtään hullumpi kesäloma! :)