On se vaan kiva, että Tildan tupani sijaitsee paikassa, jossa on ikuinen kesä. Niinpä voi alkaa ihan huoletta puutarhatöihin, vaikka oikeassa elämässä ulkona onkin täysitalvi ja lunta metrikaupalla - tai ainakin melkein.

 
 
Viikonloppuna aloittelin tekemään tuvan eteen pikkupikkupihaa, johon levittelin ensin hienon, aina vihreän siirtonurmikon ja laatoitin parit kivet. Laatoittamista kävin ensin vähän harjoittelemassa Pikku Rouvien seurassa, joten nuo muutamat laatat eivät tuottaneet suurempaa päänvaivaa.
 
 
 Liimanäpiltä joulukalenterissa saamani ruukkupuu muuttui puutarhurin käsittelyssä astetta kesäisemmäksi ja on nyt kuin tehty Tildan tuvan porraspieleen.
 
 
...Ja laitetaankos pesä myös pikkulinnuille? No, tottakai laitetaan! Tässä linnunpöntössä - made by Liimanäppi - kelpaa kyllä kaikenmaailman tinttien, hyyppien ja pääskysten asustella.
 
 
Ikkunalla kukkii sulassa sovussa valkoisia ja sinisiä mitäliekukkasia ja uudet taimetkin ovat näköjään itämässä seinustalla.
 
Eihän tuo piha nyt järin suuri ole - jotta tupa mahtuu edelleen olemaan säilytyksessä vaatekaappini alahyllyllä - mutta eiköhän tuohon nyt mahdu kaikki oleellinen: muutama kukkaruukku, multapussi ja lepotuoli ikkunan alle. Tuulialla olenkin nähnyt aivan ihanan kangastuolin - sellainen pitää kyllä Tildallakin olla! :)
 
Vink, vink vaan sinne Tuulian suuntaan... ;)